Schilder hotspots van Dalfsen/Zwolle

Altijd al je eigen hotspot van Dalfsen of Zwolle willen schilderen? Dit is je kans! IkLiefu geeft u graag een creatieve workshop. Leuk voor een vrijgezellenfeest, vriendinnendag, bedrijfs-of familieuitje. De workshop kan gegeven worden op locatie van IkLiefu maar de workshop kan ook worden verzorgd op locatie.
Vraag naar de mogelijkheden. IkLiefu geeft workshops voor groepen vanaf twee personen. De workshop bedraagt dertig euro per persoon inclusief btw. 
De duur van een workshop zal circa drie uur zijn. Je krijgt de contour van de tekening aangeboden op teken/schilderpapier.
Je kunt kiezen uit schilderijen van Dalfsen en Zwolle. 

Dalfsen:
* De zwevende kei, De blauwe Bogenbrug en de Stoomfabriek. 
** De Westermolen en Het oude station. 
*** Kasteel Rechteren. 

Zwolle:

* De Peperbus en de Thorbeckegracht 
** De Sassenpoort en het Zwarte water
*** De Grote kerk/ De Blauwe Engel


De schilderijen zijn gekwalificeerd op moeilijkheidsgraad.

* = beginner.
** = Gevorderd
*** = Expert 

 

  Algemene voorwaarden

  Algemene voorwaarden:

  - Een workshop van Ikliefu duurt gemiddeld drie uur. IkLiefu verzorgd alle materialen en helpt bij het schilderen.
  - Het aantal cursisten is minimaal twee. Locatie in overleg.
  - Indien er gekozen wordt voor door u gekozen locatie dan zorgt u voor een geschikte ruimte met daarbij voldoende tafels en stoelen voor iedere cursist.
  - IkLiefu rekent reiskosten naar de locatie vanaf het bedrijfsadres van IkLiefu. De reiskosten worden berekend via Google Maps en wordt afgerond naar hele kilometers á 19 cent per kilometer.
  - De boeking dient zeven kalenderdagen voor de geboekte datum betaald te zijn.
  - Bij annulering van de boeking zijn er geen annuleringskosten indien dit is afgerond vóór zeven kalenderdagen. Indien de annulering tussen zeven kalenderdagen en 24 uur voor de workshop is afgerond, dan wordt er 50% van de gehele boeking in rekening gebracht. Indien de annulering van de boeking binnen 24 uur is, dan wordt het hele bedrag in rekening gebracht. Indien er sprake is van een resterend bedrag, dan wordt percentage van het factuurbedrag teruggestort n.a.v. de genoemde voorwaarden.
  - IkLiefu kan ten allen tijde de workshop annuleren. In dat geval zorgt IkLiefu voor een nieuwe datum of restitutie van de reeds betaalde factuur.