Jonge jaren

Al van jongs af aan ben ik gek op tekenen, schilderen en driedimensionaal werk maken. Als ik thuis was zat ik naast mijn moeder op een krukje te tekenen, terwijl zij de was deed. Ook op het voortgezet onderwijs ging mijn interesse uit naar de vakken tekenen en handvaardigheid. Ik was tot in de late uurtjes bezig met een opdracht voor één van deze vakken. Tijdens het examenjaar van de havo kreeg ik als feedback mee dat ik echt iets met een creatief beroep moest gaan doen. Doordat ik het interessant vind om pubers iets bij te brengen, heb ik ervoor gekozen om toelatingsexamen te doen voor de docenten opleiding Docent Beeldende kunst en vormgeving op Hogeschool Windesheim Zwolle en op de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Voor beide opleidingen ben ik toegelaten. 

Studeren 

In september 2010 startte ik met de opleiding op Hogeschool Windesheim. 
Op deze opleiding kwam ik in aanraking met autonome kunst, design, op welke manier je voor de klas moet staan en werd je voor elke doelgroep klaargestoomd om docent Beeldende kunst en vormgeving te worden. Tijdens mijn studie docent Beeldende kunst en vormgeving heb ik ook een minor drama en theater gevolgd. Deze minor is gericht op welke manier theater gegeven kan worden op het voortgezet onderwijs. 

Na mijn studie

Na mijn studie ben ik aangenomen als docent Beeldende kunst en vormgeving op het Vechtdal College in Ommen. Tevens heb ik verschillende cursussen gedaan.
Dit zijn onder andere zeefdrukken, Creatief DTP, oog voor beeldend talent en de fotocursus van JCNFotografie. Momenteel heb ik nu acht jaar ervaring in het onderwijs en ben ik decaan van de Havo bovenbouw.
Sinds januari 2017 geef ik ook educatie rondleidingen in Museum de Fundatie in Zwolle en ben ik in 2021 moeder geworden van een dochter en in 2022 van een zoon.